512953253195014
top of page

Suomen vahvimpiin kuuluva
Live Promoters Oy työllistää

reilusti Stadissa.

 

Tarjoamme kaikille myös mahdollisuuden etätyöhön!

AAA-logo-2022-FI.png
PL_LOGO_Live_Promoters_Oy_FI_401996_web.
Huolehtiva työpaikka – Live!
 

Kiinnostaako sinua työskennellä omassa kotiympäristössäsi haluaminasi kellonaikoina, sen verran kuin sinulle itsellesi sopii. Puhelimessa tapahtuvan soittotyön luonne sopii kaiken ikäisille, niin kokemattomille kuin eläkeläisillekin. 
 

Meillä Live! Promotersilla sinulla on mahdollisuus työskennellä etänä tai viihtyisässä toimistossamme Helsingin keskustassa, juuri sinulle sopivilla ehdoilla. Alkuun pääsee todella pienellä vaivalla meidän innovatiivisen ja ihmisläheisen konseptimme ansiosta. 
 

Tarjoamme kaikille uusille työntekijöillemme kattavan koulutuksen, joten aikaisemmalla kokemuksellakaan ei ole merkitystä. Hae ja tule sellaisena kuin olet!

Olemme Live!:llä aina tehneet tulokset tiiminä ja vaikka emme etätöissä ole tekemisissä kasvokkain, niin esimiehet ovat kuitenkin todella tiivisti teidän apuna ja tukena,  aivan kuten toimistollammekin.
 

Vaikka työskentelisit meillä etänä, fiilis on kuin olisit toimistollamme. 
 

Liity Sinäkin mukaan Suomen vahvimpiin kuuluvaan Live! työyhteisöön.
 

Hae jo tänään!

Meillä Live! Promotersilla sinulla on mahdollisuus työskennellä joko ETÄNÄ tai toimistollamme, juuri sinulle sopivilla ehdoilla. Alkuun pääsee todella pienellä vaivalla meidän innovatiivisen ja ihmisläheisen konseptimme ansiosta.
mika-saarinen-cropped.jpg
TÖITÄ ELÄKELÄISELLE

Meillä voit halutessasi työskennellä myös osa-aikaisesti. Voit itse päättää, haluatko työskennellä esimerkiksi 10 tuntia viikossa vai mahtuuko aikatauluusi enemmänkin tunteja – sinä valitset mikä sopii sinulle parhaiten!

Osa-aikatyö meillä on erinomainen vaihtoehto eläkeläisille. Voit työskennellä mihin aikaan päivästä haluat ja juuri niin pitkässä työsuhteessa kuin itse haluat. 

Maksamme palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja annamme kattavan perehdytyksen työhön. Myös osa-aikaisilla työntekijöillä on mahdollisuus rahanarvoiseen tuntuvaan bonukseen. Osa-aikatyö sopii yhtä hyvin nuorille kuin vähän varttuneemmillekin. Iällä ei ole väliä – asenne ratkaisee, joten tulethan sellaisena kuin olet!
 
Etätyömahdollisuus eläkeläisille – Työskentele joustavasti ja hyödynnä elämänkokemuksesi!

 

Eläkkeelle jääminen ei tarkoita enää täysin työelämästä luopumista. Yhä useammat eläkeläiset etsivät mahdollisuuksia pysyä aktiivisina, pitää mielessään virkeänä ja ehkäpä ansaita lisätuloja. Etätyö voi olla juuri se oikea ratkaisu, ja me tarjoamme sinulle tämän mahdollisuuden.

 

Miksi etätyö eläkeläisille?

Joustava aikataulu. Meillä voit päättää omasta aikataulustasi. Haluatko tehdä töitä aamulla, iltapäivällä vai vaikka myöhään illalla? Sinä päätät! Et ole sidottu tiukkaan 9–17 aikatauluun, vaan voit sovittaa työn muun elämäsi rinnalle. Halutessasi voit työskennellä esimerkiksi 10 tuntia viikossa tai enemmän – valinta on sinun.

Lisätulot

Eläkkeellä ollessa voi olla mukavaa ansaita lisätuloja. Etätyö tarjoaa mahdollisuuden tehdä töitä oman aikataulun mukaan ja ansaita samalla rahaa. Voit käyttää lisätulot matkustamiseen, harrastuksiin tai vaikka hemmotella lapsenlapsia.
 

Pysy yhteydessä muihin. Työpaikalla työskennellessä sosiaaliset suhteet ovat tärkeitä, ja eläkkeelle jäätyäsi niitä voi kaivata. Etätyö tarjoaa silti mahdollisuuden pitää yhteyttä muihin. Voit olla osa virtuaalitiimiä ja kommunikoida kollegoidesi kanssa verkossa. Näin pysyt ajan tasalla ja voit nauttia työyhteisöstä ilman fyysistä läsnäoloa.


Yhteenveto
Etätyö eläkeläisille tarjoaa mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn, lisätuloihin ja sosiaalisten suhteiden ylläpitämiseen. Hyödynnä osaamistasi ja elämänkokemustasi, ja nauti eläkepäivistäsi täysillä. Täytä hakemus ja tule mukaan joukkoomme – odotamme innolla, että saat mahdollisuuden työskennellä kanssamme!
 

Täytä hakemus ja tule mukaan joukkoomme!
osa-aikainen
bottom of page