512953253195014
top of page

Suomen vahvimpiin kuuluva
Live Promoters Oy työllistää

reilusti Stadissa.

 

Tarjoamme kaikille myös mahdollisuuden etätyöhön!

AAA-logo-2022-FI.png
PL_LOGO_Live_Promoters_Oy_FI_401996_web.
Huolehtiva työpaikka – Live!
 

Kiinnostaako sinua työskennellä omassa kotiympäristössäsi haluaminasi kellonaikoina, sen verran kuin sinulle itsellesi sopii. Puhelimessa tapahtuvan soittotyön luonne sopii kaiken ikäisille, niin kokemattomille kuin eläkeläisillekin. 
 

Meillä Live! Promotersilla sinulla on mahdollisuus työskennellä etänä tai viihtyisässä toimistossamme Helsingin keskustassa, juuri sinulle sopivilla ehdoilla. Alkuun pääsee todella pienellä vaivalla meidän innovatiivisen ja ihmisläheisen konseptimme ansiosta. 
 

Tarjoamme kaikille uusille työntekijöillemme kattavan koulutuksen, joten aikaisemmalla kokemuksellakaan ei ole merkitystä. Hae ja tule sellaisena kuin olet!

Olemme Live!:llä aina tehneet tulokset tiiminä ja vaikka emme etätöissä ole tekemisissä kasvokkain, niin esimiehet ovat kuitenkin todella tiivisti teidän apuna ja tukena,  aivan kuten toimistollammekin.
 

Vaikka työskentelisit meillä etänä, fiilis on kuin olisit toimistollamme. 
 

Liity Sinäkin mukaan Suomen vahvimpiin kuuluvaan Live! työyhteisöön.
 

Hae jo tänään!

Meillä Live! Promotersilla sinulla on mahdollisuus työskennellä joko ETÄNÄ tai toimistollamme, juuri sinulle sopivilla ehdoilla. Alkuun pääsee todella pienellä vaivalla meidän innovatiivisen ja ihmisläheisen konseptimme ansiosta.
mika-saarinen-cropped.jpg

OSA-AIKAINEN
JA ETÄTYÖ

OSA-AIKAINEN TYÖPAIKKA

Meillä voit halutessasi työskennellä myös osa-aikaisesti. Voit itse päättää, haluatko työskennellä esimerkiksi 10 tuntia viikossa vai mahtuuko aikatauluusi enemmänkin tunteja – sinä valitset mikä sopii sinulle parhaiten!

Osa-aikatyö meillä on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi työttömille työnhakijoille, jotka haluavat ansaita lisätienestiä menettämättä kuitenkaan tukia, mutta luonnollisesti myös opiskelijoille.

Voit työskennellä mihin aikaan päivästä haluat ja juuri niin pitkässä työsuhteessa kuin itse haluat. Etätyömahdollisuus helpottaa työntekoa vaikka koulupäivän ja iltaharrastusten välissä. 

Maksamme palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja annamme kattavan perehdytyksen työhön. Myös osa-aikaisilla työntekijöillä on myös mahdollisuus rahanarvoiseen tuntuvaan bonukseen. Osa-aikatyö sopii yhtä hyvin nuorille kuin vähän varttuneemmillekin. Iällä ei ole väliä – asenne ratkaisee, joten tulethan sellaisena kuin olet!

Täytä hakemus ja tule mukaan nuorekkaaseen joukkoomme!

osa-aikainen
bottom of page