512953253195014
top of page

Suomen vahvimpiin kuuluva
Live Promoters Oy työllistää

reilusti Stadissa.

 

Tarjoamme kaikille myös mahdollisuuden etätyöhön!

AAA-logo-2022-FI.png
PL_LOGO_Live_Promoters_Oy_FI_401996_web.
Huolehtiva työpaikka – Live!
 

Kiinnostaako sinua työskennellä omassa kotiympäristössäsi haluaminasi kellonaikoina, sen verran kuin sinulle itsellesi sopii. Puhelimessa tapahtuvan soittotyön luonne sopii kaiken ikäisille, niin kokemattomille kuin eläkeläisillekin. 
 

Meillä Live! Promotersilla sinulla on mahdollisuus työskennellä etänä tai viihtyisässä toimistossamme Helsingin keskustassa, juuri sinulle sopivilla ehdoilla. Alkuun pääsee todella pienellä vaivalla meidän innovatiivisen ja ihmisläheisen konseptimme ansiosta. 
 

Tarjoamme kaikille uusille työntekijöillemme kattavan koulutuksen, joten aikaisemmalla kokemuksellakaan ei ole merkitystä. Hae ja tule sellaisena kuin olet!

Olemme Live!:llä aina tehneet tulokset tiiminä ja vaikka emme etätöissä ole tekemisissä kasvokkain, niin esimiehet ovat kuitenkin todella tiivisti teidän apuna ja tukena,  aivan kuten toimistollammekin.
 

Vaikka työskentelisit meillä etänä, fiilis on kuin olisit toimistollamme. 
 

Liity Sinäkin mukaan Suomen vahvimpiin kuuluvaan Live! työyhteisöön.
 

Hae jo tänään!

Meillä Live! Promotersilla sinulla on mahdollisuus työskennellä joko ETÄNÄ tai toimistollamme, juuri sinulle sopivilla ehdoilla. Alkuun pääsee todella pienellä vaivalla meidän innovatiivisen ja ihmisläheisen konseptimme ansiosta.
_edited.png

VAKITUINEN

KOKOAIKAINEN TYÖPAIKKA (35h/vko)

 

Olit sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi myyntityöläinen, tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhön ja oikeat välineet työssä menestymiseksi. Käytössäsi on myös ammattitaitoisen esimiestiimin jatkuva tuki. Tule siis sellaisena kuin olet!

Kokoaikaisessa työsuhteessa työaika on meillä normaalisti 35 tuntia/vko ja voit sovittaa tunnit viikon ajalle joustavasti muun elämäsi mukaan. Palkka maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa ja tuntipalkan lisäksi maksamme tehdystä tuloksesta tuntuvat bonukset.

 

Kokopäiväiset työntekijät saavat tuntipalkkaa heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen ja olemme luotettava työnantaja (Paras AAA-luottoluokitus). Meidän kanssamme tulevaisuutesi on varmoissa käsissä. Koeajan jälkeen sinulla on mahdollisuus 1000 euron bonukseen ja vuositasolla voit tienata jopa 3000 euron lisäpotin normaalin palkan lisäksi. Älä siis aikaile vaan täytä hakemus ja aloita työt jo huomenna!

vakituinen

KESÄTYÖ 2024

KESÄTYÖ 2024

Kesätyö on loistava mahdollisuus hankkia kokemusta työelämästä ja kartuttaa käytännön taitoja. Joskus kesätyön saaminen voi kuitenkin olla hankalaa ilman aikaisempaa kokemusta. Live Promotersilla sitä ei vaadita vaan koulutamme kaikki työntekijät tehtäviin alusta alkaen.


Meillä Live! Promotersilla sinulla on mahdollisuus työskennellä kesällä joko toimistollamme Helsinigin keskustassa, tai ETÄNÄ, juuri sinulle sopivilla ehdoilla. Alkuun pääsee todella pienellä vaivalla meidän innovatiivisen ja ihmisläheisen konseptimme ansiosta.

Työsopimus tehdään aina kirjallisesti ja maksamme myös kesätyöntekijöille reilun tuntipalkan. Palkka maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa, joten rahaa kertyy tasaisesti kesän rientoihin tai vaikkapa säästöön talven varalle. Keskeinen sijaintimme tekee töihin tulemisesta helppoa – tule autolla, junalla, bussilla, mopolla, pyörällä, ratikalla tai vaikka jalan!

Älä siis epäröi vaan täytä hakemus ja varmista paikkasi jo tänään!

kesatyo

OPISKELIJA

TÖITÄ OPISKELIJALLE

Live Promoters työllistää ylivoimaisesti eniten opiskelijoita ympäri Suomea. Työvuorot rakennetaan lukujärjestyksen ehdoilla ja joustoa löytyy tenttiviikkojen ja loma-aikojen mukaan. Voit kätevästi aikatauluttaa opinnot ja työt sinulle sopivalla tavalla. Työsuhteen pituutta ei tarvitse määritellä etukäteen – voit itse päättää mikä työaikamalli sinulle parhaiten sopii ja lopettaa silloin kun itse haluat.

Työskennellessäsi meillä tulet mukaan kannustavaan työyhteisöön, jossa tutustut uusiin ihmisiin ja jossa olet töissä kavereiden kanssa. Annamme työhön kattavan perehdytyksen ja varmistamme, että sinulla ja työtovereillasi on kaikki tarvittavat välineet työssä onnistumiseksi. Kirjallinen työsopimus, hyvä palkka, palkka maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa ja mahdollisuus jopa useamman sadan euron bonukseen takaa sen että meillä viihdytään ja onnistutaan.

opiskelija

OSA-AIKAINEN

OSA-AIKAINEN TYÖPAIKKA

Meillä voit halutessasi työskennellä myös osa-aikaisesti. Voit itse päättää, haluatko työskennellä esimerkiksi 10 tuntia viikossa vai mahtuuko aikatauluusi enemmänkin tunteja – sinä valitset mikä sopii sinulle parhaiten!

Osa-aikatyö meillä on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi työttömille työnhakijoille, jotka haluavat ansaita lisätienestiä menettämättä kuitenkaan tukia, mutta luonnollisesti myös opiskelijoille.

Voit työskennellä mihin aikaan päivästä haluat ja juuri niin pitkässä työsuhteessa kuin itse haluat. Etätyömahdollisuus helpottaa työntekoa vaikka koulupäivän ja iltaharrastusten välissä. 

Maksamme palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja annamme kattavan perehdytyksen työhön. Myös osa-aikaisilla työntekijöillä on myös mahdollisuus rahanarvoiseen tuntuvaan bonukseen. Osa-aikatyö sopii yhtä hyvin nuorille kuin vähän varttuneemmillekin. Iällä ei ole väliä – asenne ratkaisee, joten tulethan sellaisena kuin olet!

Täytä hakemus ja tule mukaan nuorekkaaseen joukkoomme!

osa-aikainen

TYÖHARJOITTELU

PALKALLINEN TYÖHARJOITTELU

Live Promotersilla on historiansa aikana ollut jo yli 100 työharjoittelijaa. Meillä työharjoittelijoille maksetaan aina myös palkkaa riippumatta harjoittelujakson kestosta.

Harjoittelujaksolle pääseminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta vaan tulet saamaan tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja oppimaan monia hyödyllisiä työelämän taitoja.

Harjoittelun aikana sinua tukee paitsi koko esimiestiimi myös erityisesti sinulle valittu henkilökohtainen harjoitteluohjaaja. Harjoittelun päättyessä saat kirjallisen todistuksen merkiksi siitä, että olet tehnyt oikeata työtä aidossa työympäristössä.

 

Täytä hakemus ja tule oppimaan!

tyoharjoittelu

OPPISOPIMUS

OPPISOPIMUS TYÖPAIKAT

Oletko yli 15-vuotias? Tuntuuko reppu raskaalta koulutiellä? Oletko enemmän tekijä kuin lukija? Haluat työskennellä mukavassa työyhteisössä, saada työstä palkkaa ja suorittaa samalla merkonomin tutkinnon? Live Promotersilla tämä kaikki on mahdollista!

Tule meille oppisopimusopiskelijaksi.  Oppisopimus perustuu kirjalliseen työsopimukseen opiskelijan ja työnantajan väillä. Opiskelu toteutetaan enimmäkseen käytännön tehtävillä ja työssäsi sinua tukee henkilökohtainen työpaikkaohjaaja.

Meiltä löytyy jo useita valmiita merkonomeja ja uusia on parasta aikaa valmistumassa. Me myös autamme sinua oppisopimuspaikan hakuprosessissa ja henkilökohtaisen opintosuunnitelman rakentamisessa.
 

Täytä hakemus ja tule käymään niin keskustellaan lisää!

oppisopimus
bottom of page