512953253195014
top of page

AVOIMET TYÖPAIKAT

Live!  Voiko töissä olla kivaa[kin]?!

Odotamme malttamattomana yhteydenottoasi! Soita, tai täytä hakemus jo tänään, niin autamme selvittämään tarpeesi.
AAA-logo-2022-FI.png

Suomen vahvimpiin kuuluva
Live Promoters Oy tarjoaa kaikille mahdollisuuden etätyöhön!

PL_LOGO_Live_Promoters_Oy_FI_401996_web.
vakituinen
KOKOAIKAINEN TYÖPAIKKA

Toimi: Asiakas- ja myyntineuvottelija

Yritys: Live Promoters Oy

Työn sijainti: Etätyö

Työn tyyppi: Kokoaikainen asiakaspalvelu- ja myynti

Hae nyt töihin asiakas- ja myyntineuvottelijaksi. Meillä Live! Promotersilla sinulla on mahdollisuus työskennellä etänä, juuri sinulle sopivilla ehdoilla. Alkuun pääsee todella pienellä vaivalla meidän innovatiivisen ja ihmisläheisen konseptimme ansiosta. Haemme nyt myyntitiimiimme lisää uusia tekijöitä talven erikoiskampanjoihin.

 
Tarjoamme kivan ja viihtyisän työympäristön, hyvien yhteyksien varrella. Mielenkiintoiset projektit, mukava ilmapiiri, joustavat työajat, sekä hyvä tuntipalkka takaavat sen että meillä viihdytään.


Tässä mukavassa puhetyössä, aikaisemmalla kokemuksella ei ole merkitystä, motivaatio on kokemusta arvokkaampaa. Mikäli kiinnostuit, hae juuri sellaisena kuin olet ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta, tai lue lisää meistä.


Huomioithan kuitenkin, että työ vaatii sujuvaa suomen tai ruotsin kielen taitoa.
 

Tehtävään valituille tuntipalkan lisäksi mahdollisuus myös jopa 3 000 Euron bonukseen vuositasolla.

Tule sellaisena kuin olet!

Voiko töissä olla kivaa[kin]!?

OSA-AIKATYÖ

Toimi: Asiakas- ja myyntineuvottelija

Yritys: Live Promoters Oy

Työn sijainti: Höyläämötie 11, 00380 HKI

Työn tyyppi: Osa-aikainen asiakaspalvelu- ja myynti

Voiko töissä olla kivaa[kin]?!


Meillä on. Palkkaamme lisää osa-aikaisia työntekijöitä asiakaspalvelu- ja myyntihommiin. Meillä Live! Promotersilla sinulla on mahdollisuus työskennellä toimistollamme Helsingin keskustassa, tai etänä, juuri sinulle sopivilla ehdoilla. Alkuun pääsee todella pienellä vaivalla meidän innovatiivisen ja ihmisläheisen konseptimme ansiosta.

Koulutamme uusia tekijöitä puhelimen välityksellä tapahtuvaan tuote-esittelytyöhön. Mikäli toivot työpaikkaa, missä menoa ja meininkiä riittää, olitpa sitten nuori tai aikuinen, saatat olla juuri hakemamme henkilö. Voit halutessasi työskennellä meillä lyhyen, tai jopa pidemmänkin aikaa.

Reilun palkan lisäksi tarjoamme henkilökohtaisen koulutuksen, sekä erittäin mukavan ilmapiirin ja kaksi kertaa kuukaudessa tilille tulevan muhkeahkon palkan työssään hyvin pärjääville + kuukausikohtaisen ilman myyntivelvoitetta olevan 100 euron bonuksen.

Jätätähän työpaikkahakemuksesi jo tänään alla olevan työhakemuslinkin kautta, sillä odotamme malttamattomana yhteydenottoasi!

Tule ja hae sellaisena kuin olet, sinulta ei odoteta muuta kuin sujuvaa suomen, tai ruotsin kielen taitoa, avointa mieltä ja myönteistä asennetta. Kaiken muun saat meiltä.
 

osa-aika
KESÄTYÖ 2024

Toimi: Asiakas- ja myyntineuvottelija

Yritys: Live Promoters Oy

Työn sijainti: Höyläämötie 11, 00380 HKI

Työn tyyppi: Kesätyö asiakaspalvelu- ja myynti

Meillä Live! Promotersilla sinulla on mahdollisuus työskennellä kesällä toimistollamme, tai ETÄNÄ, juuri sinulle sopivilla ehdoilla. Alkuun pääsee todella pienellä vaivalla meidän innovatiivisen ja ihmisläheisen konseptimme ansiosta.
 

Kesätyöntekijänä voit nauttia työstä ja lomasta sopivassa suhteessa, sillä aloituspäivämäärä muokataan Sinun tarpeesi mukaan. Meillä ei tarvitse viettää koko kesää, vaan räätälöidään Sinulle sopiva työjaksonpituus, esim. kaksikin viikkoa riittää.

 

Työssäsi pääset tekemään samoja tehtäviä kuin vakituisetkin työntekijät ja kerryttämään työkokemusta tulevaisuutta varten. Työsuhteen lopuksi toimitamme aina kirjallisen työtodistuksen, mikäli näin toivot.

Meillä palkka maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa. Rahaa karttuu tasaisesti, eikä koko kesää tarvitse hengailla tyhjin taskuin. Maksamme myös kesätyöntekijöille reilun palkan ja hyvät bonukset.

 

Tule sellaisena kuin olet, eli saatat olla hakemamme henkilö, mikäli hallitset joko suomen- tai ruotsinkielentaito sujuvasti.

Liity nuorekkaaseen tiimiimme jättämällä kesätyöhakemus jo tänään.

Yli sadan motivoituneen henkilön työpaikka!

kesatyo
bottom of page