512953253195014
top of page
Copy (1) of Mika S_värikäs-1200x628px.png

Hei Siellä,

Hae itsellesi töitä tai vinkkaa kaverille! Samalla osallistut Live Promoters Oy:n suureen kaverirekry-arvontaan jossa voi voittaa 200 euron arvoisen Superlahjakortin! Arvonta 10.9.2021. Mitä enemmän henkilöitä suosittelet sitä parempi todennäköisyys voittaa – jätä hakemuksesi tai/ja jaa tämä sivu hetimiten! 

Terveisin Mika 

Meistä...

Live Promoters Oy tarjoaa laadukkaita telemarkkinointipalveluja kuluttaja- ja yritystuotteiden myyntiin huippu-tekniikan avulla. 


Huolehtiva työpaikka! 
Kiinnostaako sinua työskennellä omassa kotiympäristössäsi haluaminasi kellonaikoina, sen verran kuin sinulle itsellesi sopii. Puhelimessa tapahtuvan soittotyön luonne sopii niin kokemattomille kuin hieman kokeneemmallekin. 


Meillä Live! Promotersilla sinulla on mahdollisuus työskennellä etänä tai viihtyisässä toimistossamme Helsingin keskustassa, juuri sinulle sopivilla ehdoilla. Alkuun pääsee todella pienellä vaivalla meidän innovatiivisen ja ihmisläheisen konseptimme ansiosta. 


Tarjoamme kaikille uusille työntekijöillemme kattavan koulutuksen, joten aikaisemmalla kokemuksellakaan ei ole merkitystä. Hae ja tule sellaisena kuin olet!


Olemme Live!:llä aina tehneet tulokset tiiminä ja vaikka emme etätöissä ole tekemisissä kasvokkain, niin esimiehet ovat kuitenkin todella tiivisti teidän apuna ja tukena,  aivan kuten toimistollammekin.


Vaikka työskentelisit meillä etänä, fiilis on kuin olisit toimistollamme. 


Liity Sinäkin mukaan Suomen vahvimpiin kuuluvaan Live! työyhteisöön.


Hae jo tänään!


Live Promoters Oy

 

t. Kaisa, Mika, Sasha, Alexander ja Rasmus

bottom of page