512953253195014
top of page
logo_vaaka.png

Hei,

 

 

Kulunut vuosi lähenee loppuaan ja pian on taas aika hiljentyä joulun viettoon.

Jouluna meidän kaikkien on lupa levätä ja kerätä jälleen voimia tulevaa vuotta varten.

Vuoden viimeisimpinä päivinä on aina taas mukava muistella mennyttä vuotta ja mitä kaikkea uutta olemme saaneet kohdata.

Toivon, että jokaiselle kulunut vuosi on tuonut paljon hyviä muistoja, mutta siitäkään ei käy kiistäminen, että ympärillämme vallitsevat poikkeukselliset olosuhteet ovat voineet tuntua joidenkin mielestä myös raskailta.

 

Viimeiset vajaa pari vuotta olemme eläneet maailmassa, joka muuttui meille kaikille täysin uudenlaiseksi ja samalla aiheutti suurta pelkoa, huolta ja epävarmuutta.  Toisille meistä tälläiset muutokset ovat raskaampia kuin toisille ja kaikilla meillä ei valitettavasti ole yhtä hyvät edellytykset selviytyä haasteellisista olosuhteista.

Tämä ilmenee muun muassa siten, että korona-aika on lisännyt etenkin nuorten ahdistusta, sekä mielenterveydellisiä haasteita.

 

Mielenterveys on hyvinvoinnin tila, jossa ihminen pystyy näkemään omat kykynsä ja selviytymään elämään kuuluvissa haasteissa sekä työskentelemään ja ottamaan osaa yhteisönsä toimintaan. (WHO 2013)

 

Koska haluamme, että joulu on kaikille ilon ja toivon juhlaa, niin tästä syystä olemme halunneet antaa lahjan heille, jotka eniten sitä tarvitsevat. 

Live Promoters Oy on tänä vuonna antanut Mannerheimin Lastensuojeluliitolle nuorten mielenterveyttä parantavaan toimintaan lahjoituksen.

Uskomme vahvasti parempaan tulevaisuuteen ja haluamme omalta osaltamme edesauttaa hyvän leviämiästä.

 

Samalla haluan myös osoittaa nöyrän ja lämpimän kiitoksen meidän upealle henkilökunnallemme, jotka ova tehneet erittäin arvokasta ja kovaa työtä, KIITOS ❤!  Henkilökunta on yrityksemme tärkein voimavara ja siksi teemme kaikkemme, jotta voimme toimia luotettavana ja kannustavana työnantajana.

 

Haluamme kiittää myös meidän yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme, jotka ovat osoittaneet luottamustaan meille. Teemme myös tällä saralla kaikkemme, jotta pitkään jatkuneet yhteistyöt toimivat jatkossa entistäkin paremmin.

 

Live Promotersin vastuuhenkilöiden ja omistajien puolesta,

 

Kaisa Idman

bottom of page