logo_vaaka.png

 

Hyvät työntekijämme,


Kulunut kevät, kesä ja alkusyksy on ollut meille kaikille hyvin erikoinen ja ainutlaatuinen. Korona on ollut varmasti kaikkien mielessä ja aiheuttanut paljon ylimääräistä huolta. 


Kaikesta epävarmuudesta, pelosta ja uusista toimitatavoista huolimatta meillä on ollut oikein onnistunut jakso takanamme ja siitä iso KIITOS kuuluu meidän upealle henkilökunnalle, hyville yhteistyökumppaneille ja asiakkaille. 


Vakavaraisena yrityksenä meillä on ollut poikkeustilanteesta huolimatta parhaimmat mahdolliset edellytykset toimia luotettavana työnantajana, sekä yhteistyökumppanina haasteellisista ajoista huolimatta. 


Meille on ollut suuri ilo ja kunnia, että nykyisen etätyömahdollisuuden ansiosta toimintamme ulottuu Hangosta Utsjoelle asti ja tiimimme koostuu motivoituneista ja upeista huipputekijöistä.

 
Meillä Livellä on aina korostettu työympäristön viihtyvyyden tärkeyttä ja tätä asiaa emme ole halunneet unohtaa edes uudessa toimintaympäristössämme. Vaikka työskentelemme etänä, fiilis on sama kuin olisimme toimistolla. 


Alta voitte lukea yhden ihastuttavan palautteen meidän työntekijältämme, silloin kun tavoitteemme menevät maaliin asti. 

“Moi, valitettavasti aikatauluni on lokakuun ja marraskuun osalta niin kiireinen opiskelujeni takia, että joudun lopettamaan työt kokonaan ainakin nyt toistaiseksi.


Aloitin työt teillä heinäkuun lopussa, ja teillä työskentely on ollut erittäin helppoa ja mukavaa.


Henkilökunta toimi ammattimaisesti ja loi positiivisen ilmapiirin työskentelylle, ja erilaiset kilpailut kannustivat myyjiä löytämään sen ylimääräisen vaihteen.


En tiedä vielä mitä talvi tuo tullessaan, mutta todennäköisesti palaan takaisin töihin teille tulevaisuudessa, jos se vain silloin onnistuu.


Mutta tämä olisi nyt minun osalta tässä.


Livepromoters muutti käsitystäni puhelinmyynnistä loppuelämäksi.


Kiitos arvokkaasta kokemuksesta ja muhkeasta palkasta!”

Teemme tulevaisuudessakin kaikkemme, jotta työntekijämme voivat ajatella meistä samoin kuin edellinen kirjoittaja meille kertoi. 


Meille on tärkeää toimia jatkossakin vastuullisena, luotettavana ja turvallisena työnantajana, joka pyrkii edistämään henkilökunnan onnistumista työssään ja takaamaan kaikille viihtyisän työn. 

Pysykää kaikki terveinä ja tsemppiä alkaneeseen syksyyn!

Live Promotersin vastuuhenkilöiden ja omistajien puolesta, 


 

Helsingissä, 1.10.2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaisa Idman, tj
 

kaisa_idman.png